VALBORG

Ska ner till centrum och kolla på brasan typ halv 8 ^^ Bara med familjen....:P orkar nt va med nån idag och ingen kunde så.....xD
Ska vixa hemsdidan.........
Vill ni se lite bilder från katthemmet eller ska jag skita i? haha

Katthem

Helllu:) Hemma från praoen nu. Ska snart iväg på agility med hunden (;
På praoen är allting gött. Ass söta katter och bra arbetsupgifter. :D
Lägger ut en bild på katten jag vill ha, har blivit kär i den<3

Fick Virginia bebe på ridningen igår:) Hade bommar..... jick halvdant........ !Gallopen jick doch okej, det är den hon brkar "falla ur all balans" i enligt mig;)

stallet idag, snart prao.

Hellu! har inte hunnit blogga på länge..... "sorry". Va i stallet idag:) Kul som vanligt jick på "upptäcksfärd" med virginia och hade det mysigt. <3.
Gör dett inlägg lite kort för att jag måste fixa till praoen. :) Ja, jag ska ju praoa på södertäljekatthem imårrn. :D

Skolan

Nu bär jag av till skolan...... =>

sovmorgon

Sitter här och nördar dator. Ska till Hanna efter skolan:) Ska bli kul.
Igår red jag Afrodite på min pappas lektion:) Jick ganska brafaktiskt, bättre än vad det brukar gå.
Har även utvecklingsamtal idag, fast det kommer nog gå bra(; Jag är ju så duktig haha
Dagens planer: skolan, utvecklingsamtal, Moa kommer till tomtberga, vi drar till Hanna, Vi flömmar så in i helvete som vanligt, haha.
Imårgondagens planer: Skolan, hem till hanna, åka till hööks, gå på bio (elr bowla.), åka hem till moa sen hämtar pappa mig kl 11xP

Har lite att se fram emot.....:D



Afrodite

stable

Enda gången jag skriver är typ när jag kommit hem från skolan direkt haha, ska försöka ändra på det men så är det än idag! Dock slutade jag tidigt:) Som vanligt ska jag snart till stallet men först skicka iväg ett mejl till min lärare ^^ Ha det gött så länge!

Plugg....

Halloj:) Hemma från skolan nu, Kan dock inte göra något större inlägg då jag verkligen har lite plugg att ta hand om och sen är det agility med casper.:) Idag får nog kameran hänga med! =D

Förstainlägget

Hellu :) Nu är jag här igen, självaste jag Erika! Jag har Haft bloggar i massvis förrut men på något sätt trillat av kanten och slutat blogga. Men  men, nu är det nya tag som gäller:) Det är ju faktiskt så kul att blogga!
Grafiken jag har nu kommer från en gammal blogg, men jag nöjer mig med den sålänge eftersom min data mus inte vill funka just nu och jag får damp på dom hör standard muserna till laptopar som man drar fingret på:) Men jag ska börja jobba på en ny, Jag lovar:)
Det jag kommer skriva mycket om är hästar, foto, kompisar, tankar och mycket mer :)
Ja, jag älskar ju hästar, jag älskar att fota (med min nikon d60, med massa onödigt tillbehör, haha).


Igår på ridningen fick jag Tjavs. Det jick långt ifrån bra! Han kändes inte alls så mjuk som han kändes i onsdags (red han då). Men jag hade en dålig dag...... ska inte bara skylla på hästen....^^  Fast när jag satt på hästen kändes det verkligen, Sht kan jag inget?, vad är det jag har lärt mig? Ne inget....... -.-'

Aja nya tag nästa måndag.... Hoppas på en bättre ridning!

Tjavs, hästen jag red:)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0